TR_framsida1

Ramsiga Tramsor

Ramsiga tramsor …

… är ett projekt som initierades och drevs av Torsten Larsson. Bakgrunden var titeln som bara fanns i huvudet en dag och som inte lämnade honom. Han föreslog ett projekt i en grupp på Facebook där fler än 60 författare och illustratörer ville vara med i projektet. Under en månad skrevs det ramsor och illustrerades så det stod härliga till. Över 200 texter och lika många illustrationer lämnades in.

En urvalsgrupp valde sedan ut de allra bästa av alla fantastiska bidrag och resultatet blev ett manus med 32 upphovsmän.

Temat på projektet var ”VÄNSKAP”. Allt handlade om vänskap i någon form. Det handlar om glädje, utanförskap, mobbning, kärlek. Det handlar om livet.

Det bestämdes tidigt att all vinst som projektet genererade skulle gå till välgörenhet och organisationen FRIENDS kändes som ett naturligt val.

För att generera vinst måste boken tryckas. Det kostar pengar. Det är det den här sidan handlar om. Du kan nu direkt förhandsbeställa boken för 220 SEK. (Förköpspris)

Om vi får in för mycket pengar kommer överskottet att gå till FRIENDS.

Förhandsbeställ nu:

Fält markerade med * är obligatoriska

Härmed förhandsbeställer jag boken "Ramsiga tramsor" och accepterar att bli fakturerad i förväg för att medverka till finansieringen av boken. Donera till projektet.

Donera valfritt belopp. Inget bidrag är för litet.

Om vi får in för mycket pengar går överskottet direkt till FRIENDS.