Referenser

Kupolium

Vi på Kupolium använder Torsten som en av våra konsulter. Vi är stolta över att ha honom med oss och han levererar alltid fantastiskt bra utbilning. Flera gånger har kunderna påpekat att de just vill ha Torsten nästa gång.

Pär Lindell

Kupolium

5.0
2015-10-04T23:36:12+00:00

Pär Lindell

Kupolium

Vi är stolta över att ha Torsten med oss och han levererar alltid fantastiskt bra utbilning.

ABB

Vi har löpande under över 1 års tid anlitat Torsten som utbildare i Office-paketet och Adobe-suiten med otroligt bra resultat. Torsten har en fantastisk förmåga att trollbinda alla deltagare och anpassa utbildningar efter kunskapsnivån hos användarna. Han har en oerhört djup kunskap inom de applikationer han utbildar i och hans personliga touch får alla deltagar att vilja veta mer. Vi tvekar därför inte att ge Torsten våra starkaste rekommendationer.

Robert Barbis

ABB

5.0
2015-10-04T23:42:10+00:00

Robert Barbis

ABB

Torsten har en fantastisk förmåga att trollbinda alla deltagare och anpassa utbildningar efter kunskapsnivån hos användarna.

Conferator

Torsten är en av de mycket kunniga och uppskattade IT-utbildare som Conferator kontrakterar. Torsten får mycket beröm för sin pedagogik och förmåga att anpassa innehållet efter gruppen och dess förutsättningar. Han behärskar alla Office-programmen och kan ge skarpa expertråd kopplat till den verksamhet han utbildar. Han jobbar såväl lärarlett som coach vilket underlättar för att nå verkligt bra resultat av varje utbildningsinsats. Hans breda kunskapsbas och hans lyhörda utlärningsstil har gjort honom till en eftertraktad utbildare. Inte minst vid skräddarsydda uppdrag för företag och organisationer.

Kent Ganebrandt

Conferator

5.0
2015-10-04T23:43:15+00:00

Kent Ganebrandt

Conferator

Torsten får mycket beröm för sin pedagogik och förmåga att anpassa innehållet efter gruppen och dess förutsättningar. Han behärskar alla Office-programmen och kan ge skarpa expertråd kopplat till den verksamhet han utbildar.
5.0
3